Patong

Hej igen :)

Nu har vi forflyttat oss fran Krabi till Phuket Island och Patong Beach. "Vad fan ska dom dit och gora" tanker ni nog nu. Men nar vi val ar i Thailand sa maste vi val anda kolla in det har stallet och se om det verkligen ar som det beskrivs hemma(eller sa var det bara i den har stan som det fanns boende for under 2000 bht pa Phuket). Men jag kan nu avsloja att det ar precis som det beskrivs, om inte annu lite mer stimmigt och stojjigt.
Vi anlande igar eftermiddag efter en lang och skumpig fard i minibuss med 11 andra medpassagerare(!!!!!!!!). Vi bor over en restaurang som heter nat sa exotiskt som 'SKAL'. Rummet vi bodde i inatt var val allt annat an trevlit. Isabelle sov med alla sina sangklader pa huvudet for att hon inte ville att kackerlackor skulle krypa in i orat pa henne. Lottie sov daligt for att hon fick ligga i overslaf och var radd for att trilla ner och hennes sang lat som ett kvinnoskrik varje gang hon rorde sig. Sjalv pluggade jag in oronproppar och var varken radd for kackerlackor i orat eller for att trilla ner i golvet. Inte heller stordes jag av kvinnoskriket. Vi gick en tur runt i byn och kollade vad som fanns att erbjuda. Det blev val typ allt och ingenting. Det vi hurrade hogst for var Starbucks. Antligen lite bra kaffe. Det blev en kvallspromenad och sen upp pa rummet vid 20-tiden. Tittade lite pa Solsidan och lase lite bok sen somnade vi som sma barn. Idag var det upp och packa ihop sakerna och sen ner pa stranden for att lapa sol heeeela dagen. Vi festade till det med solstolar faktikst. Vi lag i solen fran 10.00 till 16.00 utan att ga in i skuggan en enda gang. Jag och Lottie har ju redan lagt grunden sa for oss ar de inga problem. Isabelle daremot... hela hon lyser med en fin rod/rosa ton. Det som gor henne snyggast pa Patong ar att han haft solglasogon pa sig..ja ni kan tanka er sjalva. 

Vi borjade kvallen med att ringa och sjunga for Pia som fyller ar idag. Stort grattis till henne :D  Efter det blev det en svang pa marknaden och sen en middag pa en lugn restaurang lite utanfor rushen. Nu har vi gatt hela vagen tillbaka och folk har skrikit och slitit i oss och vill saljasaljasalja. Vi vill inte kopa!!!!  Nu ar klockan snart 22 och det borjar bli dags for sangen. Upp tidigt och ner pa beachen :) Hoppas ni har det fint darhemma!


Har kan ni se hur otrooooligt fint det ar har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0