Koh Tao

Hej pa er dar hemma i kalla Sverige.
Maja och Jag har det super skont har pa Koh Tao. Igar regnade det sa mycket att vi nastan borjade fundera pa om on skulle flyta bort. Men det gick bra.

Jag har blivit forkyld och har kopt nagan (forhoppningsvis) mirakelkur mot detta. Time will tell.

Idag har vi legat pa stranden och glassat med molnen, vattnet ar valdigt "flytvanligt" efter gardagens ovader.
Vi har aven stadat i var bungalow, det behovdes kan jag beratta for er.
Darefter gick vi och handlade ananas i matbutiken, och duschade lite. Jag har tillochmed skrivit om mitt CV idag, i brist pa underhallning.

Vi ar vaaaaldigt bruna, men maja sager att jag aldrig kommer bli sa brun jag hoppas pa att bli, iochmed att jag tycer vi ar bleka (brunast pa stranden ungefar).

Tja, det var val det. Nu ar det Majas tur att uppdatera nagra inlagg tycer jag.

Ha det BAST dar hemma sa hors vi snart igen.

puss & kram

WIHOOOOOOOOOOOO

Amen tjena hejhej idag vaknade vi av en dunk i dorren av nagra vannnnnnnnnnner som hade damp. Darefter gick vi upp och hjalpte nagra vanner att hitta nytt boende. (lottie ar itne snall mwn gorde ett undantaag idag) sen nar vi hade hitytat en nu bungalow till de konstiga vannerna, gik vi ner till stranden och solade massor. spelade boll, beachpingis och fresbee, med en hund som simmade mycket. vi har det super bra kram lottie som inte kan skriva

koh tao

vi far be om en stor ursakt for var daliga uppdatering!
nu undrar ni sakert vad vi har sysslat med den senaste veckan, saklart.

Det ska vi tala om for er!

vi har, varit med Ewabritt, Hans + lotties mostrar & deras resp.  pa Koh Samui, riktigt spannande.
Vi var dar 5 natter, lottie hade bedbugs, jatte harligt! Vi firade Ewabritts fodelsedag, hon tatuerade sig och at haj! (haj var mycket gott) .. & det har regnat nu i 2 dagar.

Igar anlande vi Koh Tao och fick sol igen, har ska vi val vara en stund, ungefar 1 1/2 manad, om vi inte far for oss att aka till nagan annan o.

om en manad kommer isabelle och fyller upp oss, det blir riktigt bra!

nu ska vi ga ner till stranden och lasa bok. och sola saklart.

Koh PhaNgan

Hej pa er!
Vi har nu varit pa Koh PhaNgan i fyra natter och har en kvar innan vi aker tillbaka till Koh Samui och myser med Lotties slakt :)
Det har varit fyra fina dagar har pa on som bjudit pa en och annan upplevelse. Jag haritne sa mycket att dela med mig av har och nu kanner jag sa ni far ta det lugt dar hemma i kylan :)

Puss o kram

(bara sa ni vet)

(det ar ett inlagg som tar sig en flygtur ute i cyberspace, det kommer formodligen aldrig komma upp.
vi skrev iallafall om resan mellan stockholm - amsterdam .. ganska ovart inlagg sa ni missade inget. Allt har gatt bra som sagt, och vi kom till hotellet oskadda men med lite stjartont.)

koh samui - koh phangan

hejjjjjj haaa pa er hemma i kylan!

Tankte bara beratta att vi har hunnit med att sla oss till ro pa hotellet i Koh Samui (fett ackligt hotell, inte ens handdukar fick vi att torka oss med). Vi har aven tagit oss till Koh Phangan by boat, och fatt ett lite battre rum (med battre menar vi ett rum med handdukar och lite mer space att sprida ut vara grejer pa). Vi har precus varit pa pedikyr och manikyr, atit och tagit oss en tur ner till beachen dar det ar fullm00n party pa sondag, och imorgon (lordag) startar forfesten.


Majsen har brannt sig "lite" (hon inforskaffar solskyddsfaktor 50) och lottie har fatt solexem (typ). Sa, vi ska hanga i skuggan lite till tankte vi, sa ni behover inte oroa er for att vi branner sonder oss mer. tack anda.

Nuuuu skaaa viii typ, ga och kopa dret eller sa.

hors om ni tors.

p & k
lottie & maja


Amsterdam - Singapore

antligen har vi landat i Singapore efter den 12h langa resan fran Amsterdam. Det har gatt lite for bra om det skulle kunna ga. Vi har sovit heeeeela vagen, typ. Forutom nar vi at mat. Acklig mat :)


Nu ska vi ga och dricka kaffe pa nagat fint cafe.

Hors! :)


RSS 2.0